Nevşehir Belediyespor Enerji Depoluyor

CHP Nevşehir Milletvekili Sarıaslan’dan Belediye Başkanı Seçen'e Nezaket Ziyareti

Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Parmaksız, Belediye Başkanı Seçen'i Ziyaret Etti

Seçen, Belediye Birimlerini Gezdi

Belediye Başkanı Seçen, Oyun Parkını Çocuklarla Birlikte Açtı

Belediye Başkanı Seçen 2000 Evler Pazaryerini Gezdi

Nevşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Seçen’i Ziyaret Etti

Nevşehir Belediyespor Yönetimi Vali Aktaş’ı Ziyaret Etti

D U Y U R U

KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANI İÇERİSİNDE KALAN BİNALARIN YIKIM İŞLEMİ BAŞLATILDIĞINDAN BİNALAR OTOMATİK OLARAK BELEDİYEMİZ TARAFINDAN SİSTEMDEN SİLİNECEKTİR.

TAŞINMIŞ OLDUĞUNUZ YENİ YERE ADRES KAYDINI YAPTIRMAYAN VATANDAŞLARIMIZ EN KISA SÜRE İÇERİSİNDE NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜNE BAŞVURUP YENİ YERE KAYITLARINI YAPTIRMALARI GEREKMEKTEDİR.

AKSİ TAKDİRDE NÜFUS VE VATANDAŞLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNCE 5490 SAYILI NÜFUS HİZMETLERİ KANUNUN 68.MADDESİ GEREĞİ GEÇ BİLDİRİM CEZASI UYGULANACAKTIR.

VATANDAŞLARIMIZA ÖNEMLE DUYRULUR.

NEVŞEHİR BELEDİYESİ