• 08-01-2020 10:30:23
  • 48721

Dünyada bilişim alanındaki değişimler ve gelişimler hayatımızın her alanında olduğu gibi Belediyemizin hizmet alanında da yeni bir bakış açısını beraberinde getirmiştir. Turkuaz Masa Birimi; Belediye Başkanımız Mehmet SAVRAN ile birlikte daha aktif bir şekilde faaliyet göstermeye başlamıştır.

Turkuaz Masa’nın kuruluş amacı; yeni çağa ayak uyduran personeller ile birlikte Nevşehir Belediyesi online sitesinden (www.nevsehir.bel.tr) ve yüz yüze alınan başvurularla vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmak ve onların sorunlarına kısa sürede çözüm bulmak adına kurulmuş bir birimdir.

Turkuaz Masa; vatandaşın sorunlarını ifade etme ortamı bulduğu ve alanında uzman personellere ulaşan tüm görüş, talep, şikâyet ve önerileri değerlendirmeye alarak çözüm üretmeyi ve Nevşehir Belediyesi tarafından verilen hizmetin daha nitelikli hale getirilmesini amaçlamaktadır.

Nevşehir Belediyesi, hizmet-millet odaklı çalışmaları prensip olarak benimsemiştir. Bu çalışma prensibinden yola çıkarak vatandaşların sorunları karşısında katılımı artırma ve iletişimi güçlendirme faaliyetini kolaylaştırmaktadır.

Turkuaz Masa; daha kaliteli bir Nevşehir için teknolojik altyapı olarak bina ettiği, alanında uzman ve güler yüzlü personelleri ile zaman kaybını önleyerek sorunlara daha kısa sürede çözüm anlayışı ile çalışmaktadır. Turkuaz masaya Nevşehir Belediyesi Başkanlık binasına gelerek, şahsen başvuru yapılabildiği gibi

(0384 213 49 36)

(0384 213 24 15)

(0384 212 66 50)

Numaralardan da iletişime geçebilirsiniz.