Özel Lara Koleji İlkokulu 4. Sınıf Öğrencileri, Ünver’le Röportaj Yaptı

Nevşehir Özel Lara Koleji İlkokulu 4-A sınıfı öğrencileri  Sosyal Bilgiler Dersi’nin “Başarılı İnsan” ünitesi’ni  Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ederek işledi.
Nevşehir özel Lara Koleji İlkokulu 4-A sınıfında öğrenim gören 23 öğrenci ,sınıf öğretmenleri  Sedat Yılmaz başkanlığında Sosyal Bilgiler Dersi’nde yer alan ‘Başarılı İnsan’ ünitesini işlemek için Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ettiler.
Öğrencileri ziyaretlerinden dolayı tebrik eden Belediye Başkanı Hasan Ünver,  başarmak için çok çalışmanın tek başına yeterli olmadığını,bu noktada bir hedefin belirlenmesi ve bu hedef doğrultusunda başarılmak istenen değerin en az zamanda,en az maliyetli ve kaliteli olarak ortaya konulmasının gerektiğini belirtti.
Bu çerçevede Nevşehir Belediyesi’nin projelerine ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Belediye Başkanı Ünver  “ Halka direkt hizmet sunan belediyemizdeki tüm çalışmalar bir ekip ruhu içerisinde yerine getirilir. Başarmak için öncelikli olarak ortaya koyduğunuz bir proje için de bir hedef belirlemelisiniz. Söz konusu projenin en az maliyetle,en kısa sürede ve kaliteli bir şekilde sunulması ile başarı ortaya çıkar,ama bu başarı tek kişi ile değil,tüm bir ekib ruhu içerisinde ortaya konulursa hedeflediğiniz noktaya ulaşabilirsiniz.Sizler için önemli olan derslerinizde başaralı olmak için çok çalışmak,anlayarak öğrenmek önemlidir. Sizi de başarılı kılan değer sınavlarda alacağınız sonuçtur.”dedi.
Daha sonra öğrenciler,başarılı olmak için nasıl bir yöntem izlenmesi,başarılı olmanın ana kriterleri gibi çeşitli konularda Belediye Başkanı Hasan Ünver ile de bir röportaj yaptılar.
Ünver,daha sonra öğrenciler ile makamında günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.