Nevşehir Belediyesi Taşeron Çalışanları Sınav Sonuçları Açıklandı

Taşeron kadrolarda çalışmakta olan sürekli işçi ve geçici işçi kadrolarına geçişlerle ilgili çalışmayı Nevşehir’de ilk olarak tamamlayan ve bu süreçte sınavda gerçekleştiren Nevşehir Belediyesi, sınav sonuçlarını da açıkladı.
Nevşehir Belediye Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında,  Nevşehir Belediyesi bünyesi taşeron kadrolarda çalışmakta olan sürekli işçi ve geçici işçi kadrolarına geçişlerle ilgili çalışmaların tamamlandığı ve başvuru sonuçlarının belli olduğu belirtildi.
Yapılan açıklamada, şöyle denildi : “ Nevşehir Belediyesi tarafından 12.02.2018 – 13.02.2018 tarihlerinde yapılan Yalnızca Sözlü ve Uygulamalı sınavlar sonucunda;
    Yalnızca Sözlü Sınava 63 kişi katılmıştır. Yalnızca sözlü sınavda 63 kişi BAŞARILI olmuştur. Uygulamalı sınavına 258 kişi katılmıştır. Uygulamalı Sınavında 258 kişi BAŞARILI olmuştur.
Sınav Komisyonu kararına itirazlar ise  15.02.2018 tarih, saat 17:00' ye kadar yazılı olarak Nevşehir Valiliğinde kurulan Sınav İtiraz komisyonuna yapılabilecek.
Bu arada Nevşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen sınavda başarılı olan işçilerin isimleri de açıklandı ulaşmak için tıklayınız.