BD1981E1-BD50-47CF-91F9-8F08E972567904.09.1967 tarihinde, Nevşehir’de doğdu.
İlköğretim, ortaöğretim ve lise eğitimini Nevşehir’de tamamladı. Ardından Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü bitirdi.
Nevşehir Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı.
Nevşehir’de ticaret sektöründe hayatını devam ettirdi. İlimizde faaliyet gösteren çeşitli şirketlerde yöneticilik görevi üstlendi.
İlimizde birçok sivil toplum kuruluşunun kurulmasına öncülük etti.
İlimizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının bazılarında kurucu başkanlık ve yönetim kurulu üyeliği gibi çeşitli görevlerde çalıştı.
2001 yılında AK Parti’nin ilimizde kuruluş aşamasında görev aldı. Nevşehir İl Teşkilatında, kurucu Disiplin Kurulu Başkanı olarak görev yaptı.
2004 yılında yapılan yerel seçimlerde, Belediye Meclis üyeliği görevine seçildi ve Nevşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı. 3 Mayıs 2018 tarihine kadar Belediye Başkan Yardımcılığı görevini devam ettirdi.
3 Mayıs 2018 tarihinde, Nevşehir Belediye Meclisi tarafından oy birliği ile Nevşehir Belediye Başkanlığı görevine getirildi. Nevşehir Belediye Başkanı olarak görevine devam etmektedir.
Orta düzeyde İngilizce bilmektedir.
Evli ve üç çocuk babasıdır.