Hafta Sonu Tatili Çalışma Ruhsatı İçin 31 Ocak Son Tarih

Nevşehir’de hafta sonu tatilinde de, işyerini açma zorunluluğu içerisinde bulunan işletme sahiplerinin, her yıl almaları gereken “Hafta Sonu Tatili Çalışma Ruhsatı” için 31 Ocak Perşembe günü mesai bitimine kadar Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne başvuruda bulunmaları çağrısında bulunuldu.

Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 394 Sayılı Hafta Tatili Çalışma Ruhsatı gereğince, işyerlerini hafta tatilinde de açmak durumunda bulunan işyeri sahiplerinin, Hafta Tatili Çalışma Ruhsatı almalarının yasal bir zorunluluk olduğu hatırlatıldı.

Açıklamada, işyeri sahiplerinin cezalı duruma düşmemeleri için Hafta Tatili Çalışma Ruhsatı almak için 31 Ocak 2013 Perşembe günü mesai bitimine kadar Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne şahsen müracaatta bulunmaları istendi.