Nevşehir Belediyespor Enerji Depoluyor

CHP Nevşehir Milletvekili Sarıaslan’dan Belediye Başkanı Seçen'e Nezaket Ziyareti

Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Parmaksız, Belediye Başkanı Seçen'i Ziyaret Etti

Seçen, Belediye Birimlerini Gezdi

Belediye Başkanı Seçen, Oyun Parkını Çocuklarla Birlikte Açtı

Belediye Başkanı Seçen 2000 Evler Pazaryerini Gezdi

Nevşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Seçen’i Ziyaret Etti

Nevşehir Belediyespor Yönetimi Vali Aktaş’ı Ziyaret Etti

Moloz Ve Hafriyat Yığınları Temizleniyor

Nevşehir Belediyesi, şehir merkezinde  çevre kirliliği ile etkin mücadele kapsamında boş arazilere atılmış olan hafriyat ve moloz yığınlarını temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşlar tarafından boş alanlara gelişigüzel  dökülerek kötü bir görüntü oluşmasının yanı sıra, çevre kirliliğinin de oluşmasına neden olan moloz ve hafriyat yığınlarının temizlenmesi için Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, bir dizi önlem alarak kaçak dökümleri engelleme çalışmalarını sürdürüyor.

Nevşehir Belediyesi  Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri önlemler dahilinde temizlenen alanlar için muhtelif noktalara ‘ enkaz döküm yerlerinin belirtildiği uyarı levhaları da  yerleştirerek, moloz ve hafriyat dökümünün de önüne geçmeyi planlıyor.

Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri de, şehir merkezinde  görüntü ve çevre kirliliğinin önüne geçilmesi amacıyla vatandaşların da gereken hassasiyeti göstermesi çağrısında bulundu.

• Onur Eczanesi
    Kayseri Cad. Beyazsaray Apt. Altı No:22/E