Vali Aktaş Ve Belediye Başkanı Seçen NESOB Başkanı Pınarbaşı İle Esnaflara Karanfil Dağıttı

Gaziler Günü Kutlandı

Jakem Komutanı Altın, Belediye Başkanı Seçen’i Ziyaret Etti

Hayırsever İşadamı Ali Dirikoç, Seçen'i Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seçen, Açıkgöz’ü Tebrik Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Seçen: “Şehitlerimiz Ve Gazilerimiz Milletimizin En Değerli Sembolleridir”

Halk Günü Uygulamasına Vatandaşlar İlgi Gösteriyor

Belediye Başkanı Seçen, Keçeciler Caddesi Esnaflarını Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nikah Kıydı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,   Mustafa Gürcan Ezilmez ve Pempiş Gürbüz(Ezilmez) çiftinin nikahlarını kıydı.

Nevşehir Belediyesi Evlendirme Memurluğunda gerçekleştirilen nikah merasimine  katılan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,  çiftlere huzurlu ve hayırlı günler geçirmeleri dileğinde bulundu.

Ezilmez ve Gürbüz çiftinin böylesine önemli günlerinde bulunarak nikahlarını kıymanın da sevincini yaşadığını söyleyen Belediye Başkanı Atilla Seçen, çiftlere ömür boyu mutluluklar temennisinde bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen daha sonra ,   Mustafa Gürcan Ezilmez ve Pempiş Gürbüz (Ezilmez) çiftine içerisinde Kur’an-ı Kerim ,Türk Bayrağı ve bir de kahve takımının bulunduğu hediye takdim etti.