Tobb Başkanının İsmi Ürgüp'de Bir Caddede Yaşayacak

Seçen, Halkın Dertlerine Derman Olmaya Çalışıyor

Nevşehir Belediyesi Tarafından Şerbet Ve Kandil Simidi Dağıtıldı

Nevşehir Belediyespor: 1 Ergene Velimeşespor: 0

Belediye Başkanı Seçen: “ Sevgili Peygamberimiz, İnsanlık İçin Bir Rahmettir”

Nevşehir Belediyesi Ekipleri 15 Temmuz Şehitler Camiinde Börek Ve Meyve Suyu Dağıttı

Başkan Seçen, Yeni Belediye Hizmet Binasında İncelemelerde Bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nikah Kıydı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,   Mustafa Gürcan Ezilmez ve Pempiş Gürbüz(Ezilmez) çiftinin nikahlarını kıydı.

Nevşehir Belediyesi Evlendirme Memurluğunda gerçekleştirilen nikah merasimine  katılan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,  çiftlere huzurlu ve hayırlı günler geçirmeleri dileğinde bulundu.

Ezilmez ve Gürbüz çiftinin böylesine önemli günlerinde bulunarak nikahlarını kıymanın da sevincini yaşadığını söyleyen Belediye Başkanı Atilla Seçen, çiftlere ömür boyu mutluluklar temennisinde bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen daha sonra ,   Mustafa Gürcan Ezilmez ve Pempiş Gürbüz (Ezilmez) çiftine içerisinde Kur’an-ı Kerim ,Türk Bayrağı ve bir de kahve takımının bulunduğu hediye takdim etti.