Lale Ve Yeni Sanayi Sitesinde Çevre Temizliği

Nevşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu 2 İl Birinciliği Kazandı

Nevşehir Belediyespor: 1 Nazilli Belediyespor: 2

Nevşehir Belediyesi Çöp Konusuna Köklü Çözüm Kazandırıyor

Nevşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu 2 Branşta İl Birinciliğine Katılacak

Başkan Seçen, Hizmet Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Haydi Nevşehir Maça

Ak Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Belediye Hizmet Birimlerini Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nikah Kıydı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,   Mustafa Gürcan Ezilmez ve Pempiş Gürbüz(Ezilmez) çiftinin nikahlarını kıydı.

Nevşehir Belediyesi Evlendirme Memurluğunda gerçekleştirilen nikah merasimine  katılan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,  çiftlere huzurlu ve hayırlı günler geçirmeleri dileğinde bulundu.

Ezilmez ve Gürbüz çiftinin böylesine önemli günlerinde bulunarak nikahlarını kıymanın da sevincini yaşadığını söyleyen Belediye Başkanı Atilla Seçen, çiftlere ömür boyu mutluluklar temennisinde bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen daha sonra ,   Mustafa Gürcan Ezilmez ve Pempiş Gürbüz (Ezilmez) çiftine içerisinde Kur’an-ı Kerim ,Türk Bayrağı ve bir de kahve takımının bulunduğu hediye takdim etti.