Nevşehir Belediyespor Enerji Depoluyor

CHP Nevşehir Milletvekili Sarıaslan’dan Belediye Başkanı Seçen'e Nezaket Ziyareti

Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Parmaksız, Belediye Başkanı Seçen'i Ziyaret Etti

Seçen, Belediye Birimlerini Gezdi

Belediye Başkanı Seçen, Oyun Parkını Çocuklarla Birlikte Açtı

Belediye Başkanı Seçen 2000 Evler Pazaryerini Gezdi

Nevşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Seçen’i Ziyaret Etti

Nevşehir Belediyespor Yönetimi Vali Aktaş’ı Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seçen, Esnafları Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, esnafları işyerinde ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, ilk olarak Kapucubaşı Mahallesi ile Karasoku Mahallesi’nde çeşitli iş kollarında faaliyette bulunan esnafları işyerlerinde ziyaret etti ve hayırlı işler dileğinde bulundu.

Ahilik kültürünün günümüzdeki temsilcisi olan esnaflarla sıkı bir diyalog içerisinde çalışmalar yapacaklarını dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, bundan sonra da periyodik olarak esnaflarla birlikte onların yaşanılan sorunlar ve ortak çözüm önerileri konusunda da görüş alışverişlerini sürdüreceklerini  ifade etti.

İşyerlerinde Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ’i karşılarında gören esnaflarda,  ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Seçen ’e teşekkür ettiler.

• Onur Eczanesi
    Kayseri Cad. Beyazsaray Apt. Altı No:22/E