Tobb Başkanının İsmi Ürgüp'de Bir Caddede Yaşayacak

Seçen, Halkın Dertlerine Derman Olmaya Çalışıyor

Nevşehir Belediyesi Tarafından Şerbet Ve Kandil Simidi Dağıtıldı

Nevşehir Belediyespor: 1 Ergene Velimeşespor: 0

Belediye Başkanı Seçen: “ Sevgili Peygamberimiz, İnsanlık İçin Bir Rahmettir”

Nevşehir Belediyesi Ekipleri 15 Temmuz Şehitler Camiinde Börek Ve Meyve Suyu Dağıttı

Başkan Seçen, Yeni Belediye Hizmet Binasında İncelemelerde Bulundu

Belediye Başkanı Seçen'den Taziye Mesajı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi Sarılar Mahallesi mevkiinde meydana gelen tren kazasında hayatını kaybeden vatandaşlar için taziye mesajı yayımladı ve olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, 362 yolcu ve 6 görevli personel ile Uzunköprü-İstanbul seferini yapan yolcu treninin Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi Sarılar Mahallesi mevkiinde ,raydan çıkarak devrilmesi sonucunda 24 kişinin hayatını kaybettiği  elim kaza nedeniyle taziye mesajı yayımladı.
Kazadan duyduğu üzüntüyü mesajında dile getiren mesajında daha sonra şunları kaydetti. Seçen “  Meydana gelen kazanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kazada hayatını kaybeden 24 vatandaşımıza Cenab-ı  Allah’ dan rahmet, geride bıraktıkları ailelere başsağlığı diliyor, aynı kazada yaralanan 124 vatandaşımıza da Allah’ dan acil şifalar temenni ediyorum “ dedi.