Vali Aktaş Ve Belediye Başkanı Seçen NESOB Başkanı Pınarbaşı İle Esnaflara Karanfil Dağıttı

Gaziler Günü Kutlandı

Jakem Komutanı Altın, Belediye Başkanı Seçen’i Ziyaret Etti

Hayırsever İşadamı Ali Dirikoç, Seçen'i Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seçen, Açıkgöz’ü Tebrik Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Seçen: “Şehitlerimiz Ve Gazilerimiz Milletimizin En Değerli Sembolleridir”

Halk Günü Uygulamasına Vatandaşlar İlgi Gösteriyor

Belediye Başkanı Seçen, Keçeciler Caddesi Esnaflarını Ziyaret Etti

Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Görevine Başlaması Top Atışlarıyla Kutlandı

24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı  seçiminde  52.59 oy ile Cumhurbaşkanlığına yeniden seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın göreve başlaması, Nevşehir’de top atışlarıyla kutlandı.

Bugün ilk olarak TBMM’inde yemin ederek göreve başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra Anıtkabir’i ziyaret ederek  Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı .

Daha sonra   22 Devlet Başkanının da katılımı ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki törene katılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada  konuklarla bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki törende AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ da hazır bulundu.