Vali Aktaş Ve Belediye Başkanı Seçen NESOB Başkanı Pınarbaşı İle Esnaflara Karanfil Dağıttı

Gaziler Günü Kutlandı

Jakem Komutanı Altın, Belediye Başkanı Seçen’i Ziyaret Etti

Hayırsever İşadamı Ali Dirikoç, Seçen'i Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seçen, Açıkgöz’ü Tebrik Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Seçen: “Şehitlerimiz Ve Gazilerimiz Milletimizin En Değerli Sembolleridir”

Halk Günü Uygulamasına Vatandaşlar İlgi Gösteriyor

Belediye Başkanı Seçen, Keçeciler Caddesi Esnaflarını Ziyaret Etti

Nevşehir Belediyespor'da Transfer Devam Ediyor

Türkiye 3. Ligi 1. Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor transferde 2  futbolcu ile daha prensipte anlaştı.

2018 - 2019 futbol sezonu öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Nevşehir Belediyespor Karaköprü Belediyespor ’dan kanat oyuncusu Metehan Andaç Özlü ve Eskişehirspor’dan Stoper Muhammet Serdar Yazıcı ile anlaştı.

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, yeni sezonda güçlü bir ekip oluşturabilmek için transfer komitesinin çalışmalarını sürdürdüğünü  ve önümüzdeki günlerde prensipte anlaşılan futbolcularla sözleşme imzalayacaklarını söyledi.