Vali Aktaş Ve Belediye Başkanı Seçen NESOB Başkanı Pınarbaşı İle Esnaflara Karanfil Dağıttı

Gaziler Günü Kutlandı

Jakem Komutanı Altın, Belediye Başkanı Seçen’i Ziyaret Etti

Hayırsever İşadamı Ali Dirikoç, Seçen'i Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seçen, Açıkgöz’ü Tebrik Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Seçen: “Şehitlerimiz Ve Gazilerimiz Milletimizin En Değerli Sembolleridir”

Halk Günü Uygulamasına Vatandaşlar İlgi Gösteriyor

Belediye Başkanı Seçen, Keçeciler Caddesi Esnaflarını Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Spor'a Genç Forvet

Türkiye 3. Ligi 1. Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor, forvet hattına bir takviye daha yaparak Nazilli Belediyespor’dan genç forvet Hakan Doğan’ı kadrosuna kattı.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız veren Nevşehir Belediyespor,  tecrübeli futbolcuların yanı sıra genç yeteneklerle de kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor. Bu kapsamda Kırmızı-Beyazlı ekip  bir süredir transfer görüşmelerini sürdürdüğü Nazilli Belediyespor’un 20 yaşındaki genç forvet oyuncusu Hakan Doğan ile anlaşmaya vardı.