Nevşehir Belediyespor Enerji Depoluyor

CHP Nevşehir Milletvekili Sarıaslan’dan Belediye Başkanı Seçen'e Nezaket Ziyareti

Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Parmaksız, Belediye Başkanı Seçen'i Ziyaret Etti

Seçen, Belediye Birimlerini Gezdi

Belediye Başkanı Seçen, Oyun Parkını Çocuklarla Birlikte Açtı

Belediye Başkanı Seçen 2000 Evler Pazaryerini Gezdi

Nevşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Seçen’i Ziyaret Etti

Nevşehir Belediyespor Yönetimi Vali Aktaş’ı Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Spor'a Genç Forvet

Türkiye 3. Ligi 1. Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor, forvet hattına bir takviye daha yaparak Nazilli Belediyespor’dan genç forvet Hakan Doğan’ı kadrosuna kattı.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız veren Nevşehir Belediyespor,  tecrübeli futbolcuların yanı sıra genç yeteneklerle de kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor. Bu kapsamda Kırmızı-Beyazlı ekip  bir süredir transfer görüşmelerini sürdürdüğü Nazilli Belediyespor’un 20 yaşındaki genç forvet oyuncusu Hakan Doğan ile anlaşmaya vardı.

• Onur Eczanesi
    Kayseri Cad. Beyazsaray Apt. Altı No:22/E