Nevşehir Belediyespor Enerji Depoluyor

CHP Nevşehir Milletvekili Sarıaslan’dan Belediye Başkanı Seçen'e Nezaket Ziyareti

Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Parmaksız, Belediye Başkanı Seçen'i Ziyaret Etti

Seçen, Belediye Birimlerini Gezdi

Belediye Başkanı Seçen, Oyun Parkını Çocuklarla Birlikte Açtı

Belediye Başkanı Seçen 2000 Evler Pazaryerini Gezdi

Nevşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Seçen’i Ziyaret Etti

Nevşehir Belediyespor Yönetimi Vali Aktaş’ı Ziyaret Etti

Elektrik Kesintileri Ve Aşırı Bahçe Sulaması Yüksek Kesimlerde Su Sıkıntısına Yol Açıyor

Nevşehir’in yüksek kesimlerinde yaşanan içme suyu sıkıntısının içme suyu terfi merkezlerinde ve ana iletim hatlarında yaşanan elektrik kesintileri ile aşırı şekilde bahçe sulamalarından kaynaklandığı açıklandı.

Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü yetkilileri,  şehir merkezinin özellikle yüksek kesimlerinde son günlerde içme suyu kesintilerinin yaşandığımı belirterek, bunda içme suyu terfi merkezlerinde ve ana iletim hatlarındaki elektrik kesintileriyle, aşırı düzeyde bahçe sulanması yapılmasının neden olduğu belirttiler.

Yetkililer,  yaşanan içme suyu sıkıntısının giderilmesi için çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, önümüzdeki 1 saatlik süre içerisinde içme suyunun yüksek kesimlere de verilir hale geleceğini ifade ettiler.

Yetkililer, özellikle bahçe sulanması konusunda halkımızın daha duyarlı bir yaklaşım içerisinde olmalarını beklediklerini ifade ettiler.

• Onur Eczanesi
    Kayseri Cad. Beyazsaray Apt. Altı No:22/E