Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen: Ak Parti Hedeflerine Milleti İle Omuz Omuza Yürümeyi Sürdürecektir’

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Yıldız’dan Belediye Başkanı Seçen’e Nezaket Ziyareti

Belediye Başkanı Seçen ‘Ahmet Yesevi Ve Türk Dünyası’ Konferansına Katıldı

Seçen, Hizmet Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Seçen, İçmesuyu Konusunda Müjdeyi Verdi “Şehir İçme Suyu Şebekesine Saniyede 25 Litre İçmesuyu Daha Verilmeye Yarın Başlanacak”

Nevşehir Belediyesi Çocuklara Bayramı Erken Yaşattı

Başkan Seçen, Tatil Gününü Esnaf Ziyaretlerine Ayırdı

Belediye Başkanı Seçen, İşyeri Açılışına Katıldı

Belediye Başkanı Seçen, Meclis Üyeleri İle 3 Aylık Çalışmalarını Değerlendirdi

3 Mayıs 2018 Perşembe günü gerçekleştirilen Belediye Meclis Toplantısında AK Parti ve MHP’li meclis üyelerinin oy birliği ile Nevşehir Belediye Başkanlığına seçilen Atilla Seçen, ilk 3 aylık çalışmalarını Belediye Meclis üyelerine değerlendirdi.

Nevşehir Belediye Meclisi Ağustos Ayı Olağan toplantısı , Belediye Başkanı Atilla Seçen’in başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclis üyelerine kendisine gösterdikleri destekten dolayı bir kez daha teşekkür eden Seçen, 3 aylık süreçte gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin olarak Belediye Meclis üyelerine bilgiler aktardı.

Seçen, öncelikli olarak yapılması gereken çalışmaların ortaya konulduğunu ifade ederek, birlik ve beraberlik içerisinde bundan sonraki süreçte de halkın hizmetinde olma kararlılığı içerisinde hareket ettiklerini belirtti.

Ankara’da gerçekleştirdiği temas ve incelemelerle ilgili olarak Belediye Meclis üyelerine de bilgiler aktaran Seçen, halkla iç içe, sivil toplum teşkilatlarıyla yakın işbirliği içerisinde çalışmalar ortaya koymayı bundan sonra da devam ettireceklerini ifade etti.

Seçen, Nevşehir’in içme suyu ve Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesine ilişkin olarak da çalışmaların devam ettiğini belirtti ve Nevşehir Belediyesi olarak yapılması gereken girişimleri büyük bir kararlılık içerisinde devam ettirdiklerini dile getirdi.

• Anadolu Eczanesi
    Nar Caddesi No:107