Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen: Ak Parti Hedeflerine Milleti İle Omuz Omuza Yürümeyi Sürdürecektir’

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Yıldız’dan Belediye Başkanı Seçen’e Nezaket Ziyareti

Belediye Başkanı Seçen ‘Ahmet Yesevi Ve Türk Dünyası’ Konferansına Katıldı

Seçen, Hizmet Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Seçen, İçmesuyu Konusunda Müjdeyi Verdi “Şehir İçme Suyu Şebekesine Saniyede 25 Litre İçmesuyu Daha Verilmeye Yarın Başlanacak”

Nevşehir Belediyesi Çocuklara Bayramı Erken Yaşattı

Başkan Seçen, Tatil Gününü Esnaf Ziyaretlerine Ayırdı

Belediye Başkanı Seçen, İşyeri Açılışına Katıldı

Sıcak Asfalt Öncesinde Alt Yapı Çalışmalarına Başlandı

Nevşehir Belediyesi tarafından başlatılan ana yolların sıcak asfalt kaplanmasına yönelik çalışmalar kapsamında, Yeni Sanayi Sitesi girişi ile Şehitlik Köprülü Kavşağı arasındaki yolda temel alt yapı çalışmalarına başlandı.

Atatürk Bulvarı bitimindeki Borsa Kavşağı ile  Şehitlik Köprülü Kavşağı arasındaki 1392 metrelik   bölümde gerçekleştirilecek sıcak asfalt çalışmaları öncesinde temel alt yapının oluşturulmasına yönelik çalışmalar,  Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatıldı.

Çalışmalar kapsamında ilk etapta Yeni Sanayi Sitesi girişi ile Şehitlik Köprülü Kavşağı arasındaki  yolda yağmur suyu drenaj hattının oluşturulmasına yönelik çalışmalar başlatıldı.

Borsa Kavşağı ile Şehitlik Köprülü Kavşağı arasındaki yolda yapılacak temel alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte sıcak asfaltlama yapılacak.

Öte yandan Borsa Kavşağı ile Şehitlik Köprülü Kavşağı arasındaki yolun sıcak asfaltla kaplanmasının ardından, sıcak asfalt çalışmaları, daha önceden planlanan  çeşitli sokaklarda devam ettirilecek.

• Anadolu Eczanesi
    Nar Caddesi No:107