Nevşehir Belediyesi Kar Mücadelesini Sürdürüyor

Kapem'de İki Ayrı Kurs Daha Açılacak

Başkan Seçen, Gazeteciler İle Yemekte Buluştu

Sıcak Asfalt Öncesinde Alt Yapı Çalışmalarına Başlandı

Nevşehir Belediyesi tarafından başlatılan ana yolların sıcak asfalt kaplanmasına yönelik çalışmalar kapsamında, Yeni Sanayi Sitesi girişi ile Şehitlik Köprülü Kavşağı arasındaki yolda temel alt yapı çalışmalarına başlandı.

Atatürk Bulvarı bitimindeki Borsa Kavşağı ile  Şehitlik Köprülü Kavşağı arasındaki 1392 metrelik   bölümde gerçekleştirilecek sıcak asfalt çalışmaları öncesinde temel alt yapının oluşturulmasına yönelik çalışmalar,  Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatıldı.

Çalışmalar kapsamında ilk etapta Yeni Sanayi Sitesi girişi ile Şehitlik Köprülü Kavşağı arasındaki  yolda yağmur suyu drenaj hattının oluşturulmasına yönelik çalışmalar başlatıldı.

Borsa Kavşağı ile Şehitlik Köprülü Kavşağı arasındaki yolda yapılacak temel alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte sıcak asfaltlama yapılacak.

Öte yandan Borsa Kavşağı ile Şehitlik Köprülü Kavşağı arasındaki yolun sıcak asfaltla kaplanmasının ardından, sıcak asfalt çalışmaları, daha önceden planlanan  çeşitli sokaklarda devam ettirilecek.