Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen: Ak Parti Hedeflerine Milleti İle Omuz Omuza Yürümeyi Sürdürecektir’

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Yıldız’dan Belediye Başkanı Seçen’e Nezaket Ziyareti

Belediye Başkanı Seçen ‘Ahmet Yesevi Ve Türk Dünyası’ Konferansına Katıldı

Seçen, Hizmet Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Seçen, İçmesuyu Konusunda Müjdeyi Verdi “Şehir İçme Suyu Şebekesine Saniyede 25 Litre İçmesuyu Daha Verilmeye Yarın Başlanacak”

Nevşehir Belediyesi Çocuklara Bayramı Erken Yaşattı

Başkan Seçen, Tatil Gününü Esnaf Ziyaretlerine Ayırdı

Belediye Başkanı Seçen, İşyeri Açılışına Katıldı

Sıcak Asfaltlama Öncesinde Sağlıklı Alt Yapı Ağı Oluşturuluyor

Nevşehir Belediyesi tarafından şehrin ana arterleri başta olmak üzere trafik akışının yoğun olarak sağlandığı cadde ve sokakların sıcak asfaltla kaplanmasına yönelik olarak başlatılan alt yapı çalışmaları devam ediyor.

Bu yıl şehir merkezinde,  sıcak asfalt uygulamasının ilk olarak gerçekleştirileceği Borsa Kavşağı-Şehitlik Köprülü Kavşağı arasındaki yolda dün başlatılan alt yapı çalışmalarında, asfaltların sökümü aralıksız sürüyor.

Yolun düzenli bir alt ağına kavuşturulması amacıyla, özel asfalt sökücü araç yardımıyla asfaltların sökümü gerçekleştiriliyor.

Yıpranan ve bozulan asfaltların sökümünün tamamlanmasıyla birlikte   Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri,  Borsa Kavşağı-Şehitlik Köprülü Kavşağı arasındaki yolda içme suyu yenilemesi  ile yağmur suyu hattı yapımını gerçekleştirecek.

Yolun sağlıklı bir alt yapı ağına kavuşturulmasının ardından sıcak asfaltlama gerçekleştirilecek.

• Anadolu Eczanesi
    Nar Caddesi No:107