Belediye Başkanı Seçen, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü Kutladı

Nevşehir Belediyespor Milli Takıma İki Futbolcu Gönderdi

Seçen'den Türk Kızılayı Şube Başkanı Civelek'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Bosna Hersek Hadziçi Belediye Başkanı Ve Meclis Üyeleri Seçen’i Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seçen, Rektör Bağlı İle Birlikte Öğrencilere Süt Ve Poğaça Dağıttı

Belediye Başkanı Seçen, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü Kutladı

Nevşehir Belediye Başkanı Seçen, Gençlerle Buluştu

Nevşehir Belediyespor : 3 Tire 1922 Spor: 3

Nevşehir Belediyespor Yönetiminden Cumhuriyet Başsavcısı Şahin'e Nezaket Ziyareti

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Kürşad Altuğ Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, Cumhuriyet Başsavcısı Şahin’e, Nevşehir Belediyespor ’un bugüne kadar gerçekleştirdiği transferler ve bundan sonraki hedeflere ilişkin bilgiler aktardı.

Ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Kürşad Altuğ Şahin’ de, Nevşehir Belediyespora  TFF 3. Lig l. Grupta  başarılar diledi.