Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen: Ak Parti Hedeflerine Milleti İle Omuz Omuza Yürümeyi Sürdürecektir’

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Yıldız’dan Belediye Başkanı Seçen’e Nezaket Ziyareti

Belediye Başkanı Seçen ‘Ahmet Yesevi Ve Türk Dünyası’ Konferansına Katıldı

Seçen, Hizmet Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Seçen, İçmesuyu Konusunda Müjdeyi Verdi “Şehir İçme Suyu Şebekesine Saniyede 25 Litre İçmesuyu Daha Verilmeye Yarın Başlanacak”

Nevşehir Belediyesi Çocuklara Bayramı Erken Yaşattı

Başkan Seçen, Tatil Gününü Esnaf Ziyaretlerine Ayırdı

Belediye Başkanı Seçen, İşyeri Açılışına Katıldı

Nevşehir Belediyespor Yönetiminden Cumhuriyet Başsavcısı Şahin'e Nezaket Ziyareti

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Kürşad Altuğ Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, Cumhuriyet Başsavcısı Şahin’e, Nevşehir Belediyespor ’un bugüne kadar gerçekleştirdiği transferler ve bundan sonraki hedeflere ilişkin bilgiler aktardı.

Ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Kürşad Altuğ Şahin’ de, Nevşehir Belediyespora  TFF 3. Lig l. Grupta  başarılar diledi.

• Anadolu Eczanesi
    Nar Caddesi No:107