Nevşehir Belediyesi Kar Mücadelesini Sürdürüyor

Belediye Ekipleri Şehir Merkezinde Kar Temizliğinde

Kapem'de İki Ayrı Kurs Daha Açılacak

Başkan Seçen, Gazeteciler İle Yemekte Buluştu

Rektör Bağlı'ya, Nevşehir Belediyespor Kulübü Yöneticilerinden Teşekkür Ziyareti

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’ya, Nevşehir Belediyespor kulübüne yaptığı destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı ’yı ziyaret eden Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf  Kaya, Nevşehir Belediyespor ’un ikinci hazırlık kampı için  19 Ağustos’ da sona erecek Erzurum kampı için otobüs  tahsis etmesinden dolayı teşekkür etti.

Rektör Bağlı’yı Nevşehir Belediyspor’un karşılaşmalarına da davet eden Kulüp Başkanı Kaya, el birliği ile hedeflenen noktalara ulaşacaklarına inandıklarını ifade etti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’ da, Nevşehir Belediyespor’un başarılı olması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirtti ve Nevşehir Belediyespor’a lig mücadelesinde başarılar diledi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’ ı, ziyaret sonunda günün anısına Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya’ya plaket takdiminde bulundu