Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen: Ak Parti Hedeflerine Milleti İle Omuz Omuza Yürümeyi Sürdürecektir’

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Yıldız’dan Belediye Başkanı Seçen’e Nezaket Ziyareti

Belediye Başkanı Seçen ‘Ahmet Yesevi Ve Türk Dünyası’ Konferansına Katıldı

Seçen, Hizmet Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Seçen, İçmesuyu Konusunda Müjdeyi Verdi “Şehir İçme Suyu Şebekesine Saniyede 25 Litre İçmesuyu Daha Verilmeye Yarın Başlanacak”

Nevşehir Belediyesi Çocuklara Bayramı Erken Yaşattı

Başkan Seçen, Tatil Gününü Esnaf Ziyaretlerine Ayırdı

Belediye Başkanı Seçen, İşyeri Açılışına Katıldı

Rektör Bağlı'ya, Nevşehir Belediyespor Kulübü Yöneticilerinden Teşekkür Ziyareti

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’ya, Nevşehir Belediyespor kulübüne yaptığı destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı ’yı ziyaret eden Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf  Kaya, Nevşehir Belediyespor ’un ikinci hazırlık kampı için  19 Ağustos’ da sona erecek Erzurum kampı için otobüs  tahsis etmesinden dolayı teşekkür etti.

Rektör Bağlı’yı Nevşehir Belediyspor’un karşılaşmalarına da davet eden Kulüp Başkanı Kaya, el birliği ile hedeflenen noktalara ulaşacaklarına inandıklarını ifade etti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’ da, Nevşehir Belediyespor’un başarılı olması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirtti ve Nevşehir Belediyespor’a lig mücadelesinde başarılar diledi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’ ı, ziyaret sonunda günün anısına Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya’ya plaket takdiminde bulundu

• Anadolu Eczanesi
    Nar Caddesi No:107