Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen: Ak Parti Hedeflerine Milleti İle Omuz Omuza Yürümeyi Sürdürecektir’

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Yıldız’dan Belediye Başkanı Seçen’e Nezaket Ziyareti

Belediye Başkanı Seçen ‘Ahmet Yesevi Ve Türk Dünyası’ Konferansına Katıldı

Seçen, Hizmet Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Seçen, İçmesuyu Konusunda Müjdeyi Verdi “Şehir İçme Suyu Şebekesine Saniyede 25 Litre İçmesuyu Daha Verilmeye Yarın Başlanacak”

Nevşehir Belediyesi Çocuklara Bayramı Erken Yaşattı

Başkan Seçen, Tatil Gününü Esnaf Ziyaretlerine Ayırdı

Belediye Başkanı Seçen, İşyeri Açılışına Katıldı

Başkan Seçen, Sıcak Asfalt Yapılacak Bölgede İncelemelerde Bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, bu yıl ilk etapta sıcak asfaltlama çalışmalarının gerçekleştirileceği yollarda incelemelerde bulundu.

Şehir merkezinin ana arterleri başta olmak üzere trafiğin yoğun olarak yaşandığı cadde ve sokakların sıcak asfalt ile kaplanmasına yönelik çalışmalar kapsamında bu yıl ilk olarak Borsa Kavşağı-Şehitlik Köprülü Kavşağı arasında kalan yolun temel alt ağının sağlıklı bir şekilde oluşturulmasının ardından sıcak asfaltla kaplanması çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Atilla Seçen, çalışmaları daha yakından görmek amacıyla bölgede incelemelerde bulundu. İncelemeleri sırasında çalışmaları yürüten Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden de bilgiler alan Belediye Başkanı Seçen, çalışmaların en kısa sürede ve aksatılmadan sürdürülmesi talimatı verdi.

• Anadolu Eczanesi
    Nar Caddesi No:107