Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen: Ak Parti Hedeflerine Milleti İle Omuz Omuza Yürümeyi Sürdürecektir’

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Yıldız’dan Belediye Başkanı Seçen’e Nezaket Ziyareti

Belediye Başkanı Seçen ‘Ahmet Yesevi Ve Türk Dünyası’ Konferansına Katıldı

Seçen, Hizmet Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Seçen, İçmesuyu Konusunda Müjdeyi Verdi “Şehir İçme Suyu Şebekesine Saniyede 25 Litre İçmesuyu Daha Verilmeye Yarın Başlanacak”

Nevşehir Belediyesi Çocuklara Bayramı Erken Yaşattı

Başkan Seçen, Tatil Gününü Esnaf Ziyaretlerine Ayırdı

Belediye Başkanı Seçen, İşyeri Açılışına Katıldı

Nevşehir Belediyespor Yönetim Kurulu, Nezaket Ziyaretlerini Sürdürüyor

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay  ve  Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş’a nezaket ziyaretinde bulundular.

İlk olarak Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ı makamında ziyaret eden Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri, kulübün çalışmalarına ilişkin bilgiler aktardılar. Başkan Kaya, transferde güçlü bir kadro oluşturmaya çalıştıklarını belirterek, centilmence bir mücadele sergileyerek taraftarlara futbol ziyafeti sunmayı arzu ettiklerini ifade etti. Emniyet Müdürü Artunay’da, Nevşehir Belediyespor’a lig mücadelesinde başarılar temennisinde bulundu.

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş’ı da makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Salaş, her zaman gönüllerinin Nevşehir Belediyespor’un yanında olacağını ifade etti ve takıma başarılar dileğinde bulundu.

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya’da yönetim kurulu ve teknik kadro olarak Nevşehirspor’un başarısına kenetlendiklerini belirterek, tüm Nevşehirlilerin destekleri ile hedeflenen başarıya ulaşacaklarına olan inancını yineledi.

• Anadolu Eczanesi
    Nar Caddesi No:107