Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen: Ak Parti Hedeflerine Milleti İle Omuz Omuza Yürümeyi Sürdürecektir’

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Yıldız’dan Belediye Başkanı Seçen’e Nezaket Ziyareti

Belediye Başkanı Seçen ‘Ahmet Yesevi Ve Türk Dünyası’ Konferansına Katıldı

Seçen, Hizmet Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Seçen, İçmesuyu Konusunda Müjdeyi Verdi “Şehir İçme Suyu Şebekesine Saniyede 25 Litre İçmesuyu Daha Verilmeye Yarın Başlanacak”

Nevşehir Belediyesi Çocuklara Bayramı Erken Yaşattı

Başkan Seçen, Tatil Gününü Esnaf Ziyaretlerine Ayırdı

Belediye Başkanı Seçen, İşyeri Açılışına Katıldı

Başkan Seçen, Güne Esnaf Ziyaretleri İle Başladı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, güne Belediye Caddesi üzerindeki çeşitli meslek dallarında faaliyet gösteren esnaf ve sanatkârları ziyaret ederek başladı.

Sabahın erken saatlerinde Belediye Caddesi üzerinde esnaf ve sanatkârlar işyerlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Atilla Seçen, hayırlı işler temennisinde bulundular.

Belediye Başkanı Atilla Seçen, vatandaşlar ile de sohbet ederek istek ve dileklerini dinledi.

• Anadolu Eczanesi
    Nar Caddesi No:107