Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen: Ak Parti Hedeflerine Milleti İle Omuz Omuza Yürümeyi Sürdürecektir’

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Yıldız’dan Belediye Başkanı Seçen’e Nezaket Ziyareti

Belediye Başkanı Seçen ‘Ahmet Yesevi Ve Türk Dünyası’ Konferansına Katıldı

Seçen, Hizmet Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Seçen, İçmesuyu Konusunda Müjdeyi Verdi “Şehir İçme Suyu Şebekesine Saniyede 25 Litre İçmesuyu Daha Verilmeye Yarın Başlanacak”

Nevşehir Belediyesi Çocuklara Bayramı Erken Yaşattı

Başkan Seçen, Tatil Gününü Esnaf Ziyaretlerine Ayırdı

Belediye Başkanı Seçen, İşyeri Açılışına Katıldı

Belediye Başkanı Seçen, Melikgazi Belediye Başkanı Büyükkılıç'ı Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr.  Menduh  Büyükkılıç’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Kayseri’ye giden Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, burada Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Menduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti.

Büyükkılıç ile bir süre sohbet ederek Nevşehir’de belediye tarafından yürütülen çalışmalar ve projelerle ilgili olarak görüş alışverişinde bulunan Seçen, Büyükkılıç’dan da Melikgazi Belediyesi çalışmalarıyla ilgili olarak bilgiler aldı.

• Anadolu Eczanesi
    Nar Caddesi No:107