Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen: Ak Parti Hedeflerine Milleti İle Omuz Omuza Yürümeyi Sürdürecektir’

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Yıldız’dan Belediye Başkanı Seçen’e Nezaket Ziyareti

Belediye Başkanı Seçen ‘Ahmet Yesevi Ve Türk Dünyası’ Konferansına Katıldı

Seçen, Hizmet Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Seçen, İçmesuyu Konusunda Müjdeyi Verdi “Şehir İçme Suyu Şebekesine Saniyede 25 Litre İçmesuyu Daha Verilmeye Yarın Başlanacak”

Nevşehir Belediyesi Çocuklara Bayramı Erken Yaşattı

Başkan Seçen, Tatil Gününü Esnaf Ziyaretlerine Ayırdı

Belediye Başkanı Seçen, İşyeri Açılışına Katıldı

Kur’an-ı Kerim Kursları Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Nevşehir İl Müftülüğü tarafından camilerde düzenlenen Yaz Kur’an-ı ı Kerim Kursu etkinlikleri kapsamında düzenlenen  Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuvada dereceye girenlere çeşitli ödüller takdim edilirken, turnuvada örnek oluşturacak ahlaki davranışlarından dolayı ödüle layık görülen 18 çocuk ve gence de , Nevşehir Belediyesi tarafından bisiklet hediye edildi.

Nevşehir İl Müftülüğü tarafından çocukların yaz tatillerini en iyi bir şekilde değerlendirmelerine katkı sağlamak amacıyla il genelindeki camilerde  düzenlediği  Yaz Kur’an-ı Kerim Kursuna katılan öğrenciler arasında halı saha  futbol turnuvası düzenlendi.

Altınyıldız Koleji’nin ev sahipliğinde düzenlenen ve 5 cami Kur’an-ı Kerim kursu öğrencilerinin katıldığı  turnuvada finalde  merkez Çetinel Camii ile Boğaz Köyü Camii Kur’an-ı Kerim  kursu öğrencileri karşılaştı.

Boğaz Köyü Camii ekibinin 6-1’lik galibiyeti ile sona eren turnuvada  şampiyonluk kupasını öğrencilere Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz takdim etti.

Turnuva ikincisi Çetinel Camii ve  3. olan Uzer Camii ekibinin yanı sıra, turnuvaya katılan Hz. Ömer Camii ve H. Mehmet Avlanmaz Camii Kur’an-ı Kerim Kursu öğrencilerine de Nevşehir İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İğdeci çeşitli hediyeler takdim ettiler.

1 hafta süre ile devam eden futbol turnuvasında  örnek oluşturacak ahlaki davranışlarından dolayı ödüle layık görülen 18 çocuk ve gence de , Nevşehir Belediyesi tarafından  hediye edilen bisikletler Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz tarafından törenle verildi.

Törende Altınyıldız Koleji tarafından turnuvaya katılan öğrencilere de çeşitli ikramlarda bulunuldu.

• Anadolu Eczanesi
    Nar Caddesi No:107