Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen: Ak Parti Hedeflerine Milleti İle Omuz Omuza Yürümeyi Sürdürecektir’

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Yıldız’dan Belediye Başkanı Seçen’e Nezaket Ziyareti

Belediye Başkanı Seçen ‘Ahmet Yesevi Ve Türk Dünyası’ Konferansına Katıldı

Seçen, Hizmet Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Seçen, İçmesuyu Konusunda Müjdeyi Verdi “Şehir İçme Suyu Şebekesine Saniyede 25 Litre İçmesuyu Daha Verilmeye Yarın Başlanacak”

Nevşehir Belediyesi Çocuklara Bayramı Erken Yaşattı

Başkan Seçen, Tatil Gününü Esnaf Ziyaretlerine Ayırdı

Belediye Başkanı Seçen, İşyeri Açılışına Katıldı

Nevşehir Belediyesi, İçme Suyu Konusundaki Çalışmalarını Sürdürüyor

Nevşehir’de özellikle son günlerde yaşanan içme suyu kesintileri ve bazı ağaçların sulanmadığı gerekçesiyle kuruduğuna yönelik şikayetlerin ardından yazılı bir açıklama ile yaşanan sorunlara açıklık getirildi.

Nevşehir Belediye Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, özellikle Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni TOKİ 3. ve 4. Bloklar başta olmak üzere değişik bazı yerleşim alanlarında yaşanan içme suyu kesintilerinin,  yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle depolarla içme suyunun hedeflenen düzeyde depolanamamasından kaynaklandığı belirtildi.

Açıklamada, yaşanan elektrik kesintileri ve arızalar nedeniyle, Meram Elektrik Dağıtım A.Ş.(MEDAŞ) yetkilileri ve Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Elektrik- Elektronik Servisi personellerinin zamana karşı bir çalışma yürüterek, sıkıntının en kısa süreçte giderilmesine özel bir çaba harcandığına dikkat çekildi.

SANİYEDE 25 LİTRE KALİTELİ İÇMESUYU İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Kayseri Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü ile yapılan çalışma kapsamında şehir içme suyu potansiyelinin artırılması amacıyla, Senirin Arzu Kamber mevkiinde 25 litre saniye gücündeki kaliteli içme suyunun şehir içme suyu şebekesine verilmesine yönelik girişimlerin sürdüğü açıklamada ifade edildi.

AĞAÇLARDAKİ KURUMA MANTARYAL NEDENLERE BAĞLI

Öte yandan, Nevşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada bazı ağaçların sulanmadığı için kurumaya başladığı şeklindeki iddialara da açıklık getirildi.

Mevsim şartları nedeniyle artan hava sıcaklığı ile Ihlamur gibi bazı ağaçların yapraklarında mantaryal kurumaların yaşandığı, kimi ağaçların yapraklarının kurumasının ağacın kendi özelliğinden kaynaklandığı ve bazı kuruyan ağaçların da yeniden filiz vermeye başladığının dile getirildiği açıklamada, ağaçların ayrıca periyodik olarak da zirai ilaçlamalarının yapıldığına vurgu yapıldı.

Nevşehir Belediye Başkanlığınca yapılan açıklamada,  Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından  yeşil alanların sulaması çalışmalarının da aralıksız  devam ettiği  kaydedildi.

• Anadolu Eczanesi
    Nar Caddesi No:107