Belediye Başkanı Seçen, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü Kutladı

Nevşehir Belediyespor Milli Takıma İki Futbolcu Gönderdi

Seçen'den Türk Kızılayı Şube Başkanı Civelek'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Bosna Hersek Hadziçi Belediye Başkanı Ve Meclis Üyeleri Seçen’i Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seçen, Rektör Bağlı İle Birlikte Öğrencilere Süt Ve Poğaça Dağıttı

Belediye Başkanı Seçen, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü Kutladı

Nevşehir Belediye Başkanı Seçen, Gençlerle Buluştu

Nevşehir Belediyespor : 3 Tire 1922 Spor: 3

Eski Belediye Başkanlarından Yalçın Demir, Seçen’i Ziyaret Etti

1994-2004 yılları arasında Nevşehir Belediye Başkanlığı yapan Yalçın Demir, Belediye Başkanı Atilla Seçen’ i makamında ziyaret ederek, Seçen’e görevinde başarılar temennisinde bulundu.

İşadamı İsmail Terzioğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Nevşehir Eski Belediye Başkanlarından Yalçın Demir,   iki dönem halinde 10 yıl süre ile Nevşehir’e hizmet etme fırsatı bulduğunu söyledi. Bu yönde tüm Nevşehirlilere teşekkür eden Demir, Belediye Başkanlığı görevine seçilen Atilla Seçen’e de görevinde üstün başarılar temennisinde bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’de, Nevşehir Eski Belediye Başkanlarından Yalçın Demir’in yaptığı nezaket ziyaretinden dolayı büyük bir mutluluk yaşadığını söyledi.

1994-2004 yılları arasında Nevşehir’e hizmetlerde bulunan Yalçın Demir’e hizmetleri için teşekkür etti. Seçen, Nevşehir’de herkesi kucaklayan bir anlayış içerisinde hareket ederek hizmet üretme çabası içerisinde bulunduklarını dile getirdi.