Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen: Ak Parti Hedeflerine Milleti İle Omuz Omuza Yürümeyi Sürdürecektir’

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Yıldız’dan Belediye Başkanı Seçen’e Nezaket Ziyareti

Belediye Başkanı Seçen ‘Ahmet Yesevi Ve Türk Dünyası’ Konferansına Katıldı

Seçen, Hizmet Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Seçen, İçmesuyu Konusunda Müjdeyi Verdi “Şehir İçme Suyu Şebekesine Saniyede 25 Litre İçmesuyu Daha Verilmeye Yarın Başlanacak”

Nevşehir Belediyesi Çocuklara Bayramı Erken Yaşattı

Başkan Seçen, Tatil Gününü Esnaf Ziyaretlerine Ayırdı

Belediye Başkanı Seçen, İşyeri Açılışına Katıldı

Eski Belediye Başkanlarından Yalçın Demir, Seçen’i Ziyaret Etti

1994-2004 yılları arasında Nevşehir Belediye Başkanlığı yapan Yalçın Demir, Belediye Başkanı Atilla Seçen’ i makamında ziyaret ederek, Seçen’e görevinde başarılar temennisinde bulundu.

İşadamı İsmail Terzioğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Nevşehir Eski Belediye Başkanlarından Yalçın Demir,   iki dönem halinde 10 yıl süre ile Nevşehir’e hizmet etme fırsatı bulduğunu söyledi. Bu yönde tüm Nevşehirlilere teşekkür eden Demir, Belediye Başkanlığı görevine seçilen Atilla Seçen’e de görevinde üstün başarılar temennisinde bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’de, Nevşehir Eski Belediye Başkanlarından Yalçın Demir’in yaptığı nezaket ziyaretinden dolayı büyük bir mutluluk yaşadığını söyledi.

1994-2004 yılları arasında Nevşehir’e hizmetlerde bulunan Yalçın Demir’e hizmetleri için teşekkür etti. Seçen, Nevşehir’de herkesi kucaklayan bir anlayış içerisinde hareket ederek hizmet üretme çabası içerisinde bulunduklarını dile getirdi.

• Anadolu Eczanesi
    Nar Caddesi No:107