Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen: Ak Parti Hedeflerine Milleti İle Omuz Omuza Yürümeyi Sürdürecektir’

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Yıldız’dan Belediye Başkanı Seçen’e Nezaket Ziyareti

Belediye Başkanı Seçen ‘Ahmet Yesevi Ve Türk Dünyası’ Konferansına Katıldı

Seçen, Hizmet Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Seçen, İçmesuyu Konusunda Müjdeyi Verdi “Şehir İçme Suyu Şebekesine Saniyede 25 Litre İçmesuyu Daha Verilmeye Yarın Başlanacak”

Nevşehir Belediyesi Çocuklara Bayramı Erken Yaşattı

Başkan Seçen, Tatil Gününü Esnaf Ziyaretlerine Ayırdı

Belediye Başkanı Seçen, İşyeri Açılışına Katıldı

Nevşehir Belediyesi'nden Çocuklara Bayram Gibi Şenlik

Nevşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenecek Çocuk ve Uçurtma Şenliği, 12 Ağustos 2018 Pazar Günü 3. Nolu çim sahada gerçekleştirilecek.

Çocukların gönüllerince eğlenmesinin amaçlandığı Çocuk ve Uçurtma Şenliğinde, çocuklar gökyüzünü uçurtmalarla donatacak. Çocuklara ücretsiz uçurtmaların dağıtılacağı şenlikte Rodeo, Tırmanma Duvarı, Sumo Güreşi, Bunge Run, Canlı Langırt, Elastik Basket, Basketbol, Şut Becerisi, Kuleli Oyun, Timsah Oyun, Gladyatör ve Dart oyun parkurları oluşturulacak.

Şenliğe katılacak çocuklara ve ailelerine Pamuk şekeri, Patlamış Mısır, Macun, Bardak Mısır, Çay ,Su ve Dondurma ikramlarında bulunulacak.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, çocuklara aileleriyle birlikte Nevşehir Belediyesi’nin Kurban bayramı öncesinde bir bayram hediyesi niteliği de taşıyacağını belirtti.

Başkan Seçen, tüm Nevşehirli aileleri çocuklarıyla birlikte 12 Ağustos 2018 Pazar günü saat 15.00’ de Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü yanındaki 3 No’ lu çim saha da başlayacak Çocuk ve Uçurtma Şenliği’ne davet etti.

• Anadolu Eczanesi
    Nar Caddesi No:107