Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen: Ak Parti Hedeflerine Milleti İle Omuz Omuza Yürümeyi Sürdürecektir’

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Yıldız’dan Belediye Başkanı Seçen’e Nezaket Ziyareti

Belediye Başkanı Seçen ‘Ahmet Yesevi Ve Türk Dünyası’ Konferansına Katıldı

Seçen, Hizmet Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Seçen, İçmesuyu Konusunda Müjdeyi Verdi “Şehir İçme Suyu Şebekesine Saniyede 25 Litre İçmesuyu Daha Verilmeye Yarın Başlanacak”

Nevşehir Belediyesi Çocuklara Bayramı Erken Yaşattı

Başkan Seçen, Tatil Gününü Esnaf Ziyaretlerine Ayırdı

Belediye Başkanı Seçen, İşyeri Açılışına Katıldı

Yeni Açılan Kuyudan Şehir Şebekesine 25 Litre İçme Suyu Daha Verilecek

Nevşehir Belediyesi ile Kayseri Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü arasındaki işbirliği ile Senirin Arzu Kamber mevkiindeki bir kuyuda geçtiğimiz günlerde bulunan 25 litre saniye gücündeki kaliteli içme suyunun, şehir içme suyu şebekesine verilmesine yönelik çalışmalar sürüyor.

Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Senirin Arzu Kamber mevkiinde açılan yeni kuyudan çıkan kaliteli içme suyunun Nevşehir içme suyu şebekesine verilmesi amacıyla geçtiğimiz günlerde başlatılan çalışmalarda artık sona gelindi.

1750 metrelik içme suyu boru hattının döşenmesi çalışmalarının tamamlanmasının ardından, kuyudan çıkartılacak kaliteli içme suyunun, önümüzdeki günlerden itibaren şehir içme suyu şebekesine verilmeye başlanacağı belirtildi.

• Anadolu Eczanesi
    Nar Caddesi No:107