Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen: Ak Parti Hedeflerine Milleti İle Omuz Omuza Yürümeyi Sürdürecektir’

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Yıldız’dan Belediye Başkanı Seçen’e Nezaket Ziyareti

Belediye Başkanı Seçen ‘Ahmet Yesevi Ve Türk Dünyası’ Konferansına Katıldı

Seçen, Hizmet Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Seçen, İçmesuyu Konusunda Müjdeyi Verdi “Şehir İçme Suyu Şebekesine Saniyede 25 Litre İçmesuyu Daha Verilmeye Yarın Başlanacak”

Nevşehir Belediyesi Çocuklara Bayramı Erken Yaşattı

Başkan Seçen, Tatil Gününü Esnaf Ziyaretlerine Ayırdı

Belediye Başkanı Seçen, İşyeri Açılışına Katıldı

Seçen, İçme Suyu Şebeke Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından son aşamaya getirilen 1750 metrelik içme suyu şebeke çalışmalarında yerinde inceledi.

Bir süre önce Nevşehir Belediyesi ile Kayseri Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü arasındaki işbirliği ile Senirin Arzu Kamber mevkiindeki bir kuyudan elde edilen saniyede 25 litre akışkanlığa sahip içme suyunun şehir şebekesine kazandırılması amacıyla başlatılan içme suyu şebeke çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Atilla Seçen, yetkililerden bilgiler aldı.

Seçen, saniyede 25 litre akışkanlığa sahip içme suyunun şehir şebekesine önümüzdeki günlerden itibaren verilmeye başlanacağını belirtti.

• Anadolu Eczanesi
    Nar Caddesi No:107