Lale Ve Yeni Sanayi Sitesinde Çevre Temizliği

Nevşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu 2 İl Birinciliği Kazandı

Nevşehir Belediyespor: 1 Nazilli Belediyespor: 2

Nevşehir Belediyesi Çöp Konusuna Köklü Çözüm Kazandırıyor

Nevşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu 2 Branşta İl Birinciliğine Katılacak

Başkan Seçen, Hizmet Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Haydi Nevşehir Maça

Ak Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Belediye Hizmet Birimlerini Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seçen, Vatandaşlarla Ve Esnaflarla İç İçe

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, hafta içinde olduğu gibi hafta sonlarında da her fırsatta halkla iç içe olmayı sürdürüyor. Göreve geldiği günden beri vatandaşların yanı sıra esnaflarla sık sık bir araya gelerek sorunlara çözüm üretmeyi amaçlayan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,  Meteris Meydanı’nda vatandaşlarla buluştu ve esnafları ziyaret etti.

Alibey Camii önünde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Seçen, vatandaşlarla tek tek sohbet ederek sorunlarını dinledi. Meteris Meydanındaki çeşitli meslek dallarında faaliyet yapan esnafları da ziyaret ederek sohbet eden Seçen, Belediye olarak yapılan hizmetleri ve önümüzdeki süreçte yapılması planlanan çalışmalara ilişkin olarak vatandaşlara ve esnaflara bilgiler aktardı.

Hiçbir şekilde vatandaşların ve esnafların sıkıntılarına karşı kayıtsız kalmadıklarını dile getiren Seçen, her fırsatta vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelip, yaşanılan sorunlara karşı çözümler ürettiklerini ifade etti.

Belediye Başkanı Seçen gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların ve esnafların yoğun ilgisi ile karşılanıyor.