Tobb Başkanının İsmi Ürgüp'de Bir Caddede Yaşayacak

Seçen, Halkın Dertlerine Derman Olmaya Çalışıyor

Nevşehir Belediyesi Tarafından Şerbet Ve Kandil Simidi Dağıtıldı

Nevşehir Belediyespor: 1 Ergene Velimeşespor: 0

Belediye Başkanı Seçen: “ Sevgili Peygamberimiz, İnsanlık İçin Bir Rahmettir”

Nevşehir Belediyesi Ekipleri 15 Temmuz Şehitler Camiinde Börek Ve Meyve Suyu Dağıttı

Başkan Seçen, Yeni Belediye Hizmet Binasında İncelemelerde Bulundu

Belediye Başkanı Seçen, Taziye Ziyaretinde

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, vefat eden iki vatandaşımızın yakınlarına taziye ziyaretinde bulunarak, ailelerin acılarını paylaştı.

Belediye Başkanı Seçen ilk olarak Kapucubaşı Mahallesi’nde vefat eden Ali Özburun’un ailesi tarafından oluşturulan taziye çadırına giderek, Ali Özburun’un yakını Ersun Özburun başta olmak üzere yakınlarına başsağlığında bulundu.

Belediye Başkanı Seçen daha sonra bugün vefat eden Ali Yapakçı’nın Emek Mahallesi’ndeki evine giderek, Ali Yapakçı başta olmak üzere yakınlarına başsağlığında bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, vefat eden vatandaşlara Allah’dan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileklerini iletti.