Lale Ve Yeni Sanayi Sitesinde Çevre Temizliği

Nevşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu 2 İl Birinciliği Kazandı

Nevşehir Belediyespor: 1 Nazilli Belediyespor: 2

Nevşehir Belediyesi Çöp Konusuna Köklü Çözüm Kazandırıyor

Nevşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu 2 Branşta İl Birinciliğine Katılacak

Başkan Seçen, Hizmet Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Haydi Nevşehir Maça

Ak Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Belediye Hizmet Birimlerini Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seçen, Taziye Ziyaretinde

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, vefat eden iki vatandaşımızın yakınlarına taziye ziyaretinde bulunarak, ailelerin acılarını paylaştı.

Belediye Başkanı Seçen ilk olarak Kapucubaşı Mahallesi’nde vefat eden Ali Özburun’un ailesi tarafından oluşturulan taziye çadırına giderek, Ali Özburun’un yakını Ersun Özburun başta olmak üzere yakınlarına başsağlığında bulundu.

Belediye Başkanı Seçen daha sonra bugün vefat eden Ali Yapakçı’nın Emek Mahallesi’ndeki evine giderek, Ali Yapakçı başta olmak üzere yakınlarına başsağlığında bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, vefat eden vatandaşlara Allah’dan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileklerini iletti.