Tobb Başkanının İsmi Ürgüp'de Bir Caddede Yaşayacak

Seçen, Halkın Dertlerine Derman Olmaya Çalışıyor

Nevşehir Belediyesi Tarafından Şerbet Ve Kandil Simidi Dağıtıldı

Nevşehir Belediyespor: 1 Ergene Velimeşespor: 0

Belediye Başkanı Seçen: “ Sevgili Peygamberimiz, İnsanlık İçin Bir Rahmettir”

Nevşehir Belediyesi Ekipleri 15 Temmuz Şehitler Camiinde Börek Ve Meyve Suyu Dağıttı

Başkan Seçen, Yeni Belediye Hizmet Binasında İncelemelerde Bulundu

Peyzaj Düzenlemesi, Bisiklet Ve Yürüyüş Yoluyla Göz Kamaştırıyor

Ürgüp Caddesi Işıl Işıl

Nevşehir Belediyesi tarafından ilk etap çalışmaları tamamlanan Esentepe Mahallesi’ndeki Ürgüp Caddesi peyzaj çalışmaları, yürüyüş ve bisiklet yolu ile göz kamaştırıyor.

Belediye Başkanı Atilla Seçen’in talimatı doğrultusunda sıcak asfaltlama çalışmalarının tamamlandığı Esentepe Mahallesi’ndeki Ürgüp Caddesi’nde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nün ortaklaşa başlattığı  peyzaj  düzenleme çalışmalarının birinci etabı tamamlandı.

Gerçekleştirilen peyzaj çalışmaları ile Ürgüp Caddesi’nin   refüj ve kaldırımları yeni baştan ele alındı. Kent estetiğine uygun aydınlatma ve özel ışık tasarımlarının yanı sıra , değişik türdeki süs bitkisi ile yeşil görüntünün hakim kılındığı bu bölge daha modern bir konuma getirilirken, yürüyüş ve bisiklet yolu ile de bu çalışmalar adeta taçlandırıldı.

Yeniçeşme mevkiindeki çeşmenin devam eden  çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla bu alanın  görünüm zenginliğine önemli katkılar sağlaması amaçlanıyor.

Ürgüp Caddesi’nde ikinci etap peyzaj çalışmaları   Uçhisar Kavşağı’na kadar devam ettirilecek.

Öte yandan Nevşehir Belediyesi tarafından Güzelyurt,15 Temmuz ve 2000 Mahallesi’ni de içine alan Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki peyzaj çalışmalarının da önümüzdeki günlerde tamamlanmasıyla birlikte, bu alanın  şehrin önemli  gezinti merkezleri arasına dönüşmesi hedefleniyor.