Tobb Başkanının İsmi Ürgüp'de Bir Caddede Yaşayacak

Seçen, Halkın Dertlerine Derman Olmaya Çalışıyor

Nevşehir Belediyesi Tarafından Şerbet Ve Kandil Simidi Dağıtıldı

Nevşehir Belediyespor: 1 Ergene Velimeşespor: 0

Belediye Başkanı Seçen: “ Sevgili Peygamberimiz, İnsanlık İçin Bir Rahmettir”

Nevşehir Belediyesi Ekipleri 15 Temmuz Şehitler Camiinde Börek Ve Meyve Suyu Dağıttı

Başkan Seçen, Yeni Belediye Hizmet Binasında İncelemelerde Bulundu

Sanatçı Kürşat, Belediye Başkanı Seçen'i Ziyaret Etti

Türk Müziğin sevilen ismi Nevşehirli Kürşat, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Atilla Seçen, müzik çalışmalarındaki başarılı çalışmalarının yanı sıra bir TV kanalında Gece-Gündüz isimli programı ile başarı elde eden  sanatçı Kürşat’ı, Nevşehir’de yeniden görmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, ziyaretinden dolayı Teşekkür etti.

Sanatçı Kürşat’ da  Nevşehir’e yeniden gelmenin sevincini yaşadığını belirtti ve özellikle son aylarda Nevşehir Belediyesi’nin çalışmalarını büyük bir ilgi ile takip ettiğini ifade etti. Nevşehir Belediyespor’un 3. Ligde  hedefine ulaşmasının  en büyük isteği olduğunu dile getiren Kürşat, güçlü bir takım oluşturan Nevşehir Belediyespor’ a başarılar diledi.