Vali Aktaş Ve Belediye Başkanı Seçen NESOB Başkanı Pınarbaşı İle Esnaflara Karanfil Dağıttı

Gaziler Günü Kutlandı

Jakem Komutanı Altın, Belediye Başkanı Seçen’i Ziyaret Etti

Hayırsever İşadamı Ali Dirikoç, Seçen'i Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seçen, Açıkgöz’ü Tebrik Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Seçen: “Şehitlerimiz Ve Gazilerimiz Milletimizin En Değerli Sembolleridir”

Halk Günü Uygulamasına Vatandaşlar İlgi Gösteriyor

Belediye Başkanı Seçen, Keçeciler Caddesi Esnaflarını Ziyaret Etti

Sanatçı Kürşat, Belediye Başkanı Seçen'i Ziyaret Etti

Türk Müziğin sevilen ismi Nevşehirli Kürşat, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Atilla Seçen, müzik çalışmalarındaki başarılı çalışmalarının yanı sıra bir TV kanalında Gece-Gündüz isimli programı ile başarı elde eden  sanatçı Kürşat’ı, Nevşehir’de yeniden görmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, ziyaretinden dolayı Teşekkür etti.

Sanatçı Kürşat’ da  Nevşehir’e yeniden gelmenin sevincini yaşadığını belirtti ve özellikle son aylarda Nevşehir Belediyesi’nin çalışmalarını büyük bir ilgi ile takip ettiğini ifade etti. Nevşehir Belediyespor’un 3. Ligde  hedefine ulaşmasının  en büyük isteği olduğunu dile getiren Kürşat, güçlü bir takım oluşturan Nevşehir Belediyespor’ a başarılar diledi.