Vali Aktaş Ve Belediye Başkanı Seçen NESOB Başkanı Pınarbaşı İle Esnaflara Karanfil Dağıttı

Gaziler Günü Kutlandı

Jakem Komutanı Altın, Belediye Başkanı Seçen’i Ziyaret Etti

Hayırsever İşadamı Ali Dirikoç, Seçen'i Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seçen, Açıkgöz’ü Tebrik Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Seçen: “Şehitlerimiz Ve Gazilerimiz Milletimizin En Değerli Sembolleridir”

Halk Günü Uygulamasına Vatandaşlar İlgi Gösteriyor

Belediye Başkanı Seçen, Keçeciler Caddesi Esnaflarını Ziyaret Etti

DSİ Genel Müdürü Aydın İle Nevşehir’deki Yatırımlar Ele Alındı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, beraberinde AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile birlikte geçtiğimiz günlerde Devlet Su İşleri(DSİ) Genel Müdürlüğüne atanan   Mevlüt Aydın’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler. Ziyarette Nevşehir’de DSİ tarafından gerçekleştirilen yatırımlara ilişkin olarak görüş alışverişinde bulunuldu. .

Belediye Başkanı Atilla Seçen, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, TBMM Milli Savunma Komisyonu üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ile birlikte, bir süre önce DSİ Genel Müdürlüğü görevine atanan Mevlüt Aydın’ı makamında ziyaret ederek,hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Gerçekleştirilen ziyarette, DSİ Genel Müdürü Aydın ile  Nevşehir genelinde sürdürülen yatırımlar ele alındı.

Belediye Başkanı Seçen daha sonra ziyaretin anısına DSİ Genel Müdürü Mevlüt Aydın’a çini tabak hediye etti.