Lale Ve Yeni Sanayi Sitesinde Çevre Temizliği

Nevşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu 2 İl Birinciliği Kazandı

Nevşehir Belediyespor: 1 Nazilli Belediyespor: 2

Nevşehir Belediyesi Çöp Konusuna Köklü Çözüm Kazandırıyor

Nevşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu 2 Branşta İl Birinciliğine Katılacak

Başkan Seçen, Hizmet Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Haydi Nevşehir Maça

Ak Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Belediye Hizmet Birimlerini Ziyaret Etti

Seçen, Millet Caddesinde Alt Yapı Çalışmalarını İnceledi

Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Belediyesi tarafından Şehitlik Köprülü Kavşağı - Borsa Kavşağı arasındaki ana ulaşım yolunun sıcak asfalt ile kaplanmasına yönelik çalışmalar kapsamında alt yapı çalışmalarının sürdüğü Millet Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

Şehitlik Köprülü Kavşağı’ndan başlayıp Borsa Kavşağı’na kadar olan bölümündeki yolun karşılıklı olarak sıcak asfalt ile kaplanması çalışmaları Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Yeni Sanayi Sitesi’ne kadar olan bölümde tamamlandı.

Sıcak asfaltlama çalışmalarının ağırlık kazandırıldığı Millet Caddesi ile Borsa Kavşağı’ndaki bölümün alt yapı çalışmalarının en kısa süre içerisinde tamamlanması için büyük bir çaba harcandığı dikkat çekiyor.

Bu çerçevede Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, alt yapı ağının daha sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesi için yoğun çalışmaların yapıldığı Millet Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

Buradaki çalışmalara ilişkin olarak Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgi alan Seçen, bu alandaki çalışmaların en kısa süreçte tamamlanarak yolun sıcak asfaltlı bir şekilde trafiğe yeniden açılması talimatı verdi.

Seçen, Millet Caddesi üzerindeki bir grup esnafla da bir araya gelip, çalışmaları değerlendirdi.