Belediye Başkanı Seçen, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü Kutladı

Nevşehir Belediyespor Milli Takıma İki Futbolcu Gönderdi

Seçen'den Türk Kızılayı Şube Başkanı Civelek'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Bosna Hersek Hadziçi Belediye Başkanı Ve Meclis Üyeleri Seçen’i Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seçen, Rektör Bağlı İle Birlikte Öğrencilere Süt Ve Poğaça Dağıttı

Belediye Başkanı Seçen, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü Kutladı

Nevşehir Belediye Başkanı Seçen, Gençlerle Buluştu

Nevşehir Belediyespor : 3 Tire 1922 Spor: 3

Seçen, Ebru Sokak’taki Yol Düzenleme Çalışmalarını Denetledi

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, imara açılan yeni yerleşim bölgelerinde devam eden yol düzenleme çalışmalarını denetledi.

Halen Cevher Dudayev Mahallesi’nin değişik mevkilerinde imara açılan bölgelerinde yeni yerleşim alanlarının yol düzenleme çalışmaları Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince devam ediyor.

Yol düzenleme çalışmalarının devam ettiği Ebru Sokak’ta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Atilla Seçen, yetkililerden sürdürülen çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

Belediye Başkanı Atilla Seçen’i incelemeler yaparken gören bölge sakinleri. Başkan Seçen ile ayaküstü sohbet yaptı.

Belediye Başkanı Atilla Seçen, incelemeleri sırasında balkona çıkan yaşlı kadın ile de bir süre sohbet etti.