Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Kaya’dan Taraftarlara Çağrı!

Nevşehir Belediyesi'nden Yeni Toki Bölgesine 5 Spor Kondisyon Parkı

Kapem İle Halk Eğitim Merkezi İşbirliği Geliştiriliyor

Kapem Eğitimlerine Gençler Büyük İlgi Gösteriyor

Başkan Seçen ,Lale Caddesi Esnaflarını Ziyaret Etti

Askerlik Şube Başkanı Şahbaz'dan Seçen'e Nezaket Ziyareti

23 Nisan Ana Okulu Öğrencilerinden Yöresel Ürünler Ve Çocuk Oyunları Şenliği

Öğrencilerden Anlamlı Proje

Seçen, Fevzi Çakmak Caddesindeki Alt Yapı Çalışmalarını Denetledi

Nevşehir Belediyesi tarafından Şehitlik KÖPRÜLÜ Kavşağı ile Fişekçi Camii arasındaki yolların sıcak asfalt kaplamasına yönelik çalışmalar aralıksız sürüyor. Belediye Başkanı Seçen, çalışmaların hedeflenen en kısa süre içerisinde tamamlanması için sıcak asfalt kaplanmasına yönelik çalışmaları yakından takip ediyor.

Sıcak asfaltlama öncesinde alt yapı çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiği Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki kaldırım düzenlemelerini yerinde inceleyen Belediye Başkanı Seçen, bu konuda esnaflarla da istişareler yapmayı sürdürüyor.

Esnafların yol düzenlemelerine ilişkin sorularını da cevaplayan Seçen, ziyaret ettiği işyerlerinde esnaflarla birlikte çay içerek, Nevşehir Belediyenin diğer çalışmalarına ilişkin olarak esnafların istek, dilek ve beklentilerini de dinledi.