Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Kaya’dan Taraftarlara Çağrı!

Nevşehir Belediyesi'nden Yeni Toki Bölgesine 5 Spor Kondisyon Parkı

Kapem İle Halk Eğitim Merkezi İşbirliği Geliştiriliyor

Kapem Eğitimlerine Gençler Büyük İlgi Gösteriyor

Başkan Seçen ,Lale Caddesi Esnaflarını Ziyaret Etti

Askerlik Şube Başkanı Şahbaz'dan Seçen'e Nezaket Ziyareti

23 Nisan Ana Okulu Öğrencilerinden Yöresel Ürünler Ve Çocuk Oyunları Şenliği

Öğrencilerden Anlamlı Proje

Başkan Seçen’in, Engelli Duyarlılığı

Yağmurda Islanmasın Diye Engelli Vatandaşı. Engelliler Aracı İle Evine Gönderdi

Akşam saatlerinde başlayan yağışta bedensel engelli Kamber Çapacı’nın etkilenmemesini isteyen Belediye Başkanı Atilla Seçen, bedensel engelli vatandaşın evine ulaştırılması için engelli taşıma aracını tahsis etti.

Nevşehir Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde incelemek üzere belediyeden çıkan Başkan Atilla Seçen, yağmurdan etkilenmemek için belediyenin girişine kadar gelen Kamber Çapacı ile bir süre sohbet etti.

Belediye Başkanı Seçen,  bedensel engelli Kamber Çapacı’nın  yağmurdan etkilenmemesi için yetkililere talimat vererek, Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ne ait asansörlü engelli taşıma aracı ile evine taşınması talimatı verdi. Bedensel engelli Kamber Çapacı, Başkan Seçen ’e bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti.

Daha sonra Engelliler Taşıma aracına alınan Kamber Çapacı, Esentepe Mahallesi’ndeki evine gönderildi.