Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Kaya’dan Taraftarlara Çağrı!

Nevşehir Belediyesi'nden Yeni Toki Bölgesine 5 Spor Kondisyon Parkı

Kapem İle Halk Eğitim Merkezi İşbirliği Geliştiriliyor

Kapem Eğitimlerine Gençler Büyük İlgi Gösteriyor

Başkan Seçen ,Lale Caddesi Esnaflarını Ziyaret Etti

Askerlik Şube Başkanı Şahbaz'dan Seçen'e Nezaket Ziyareti

23 Nisan Ana Okulu Öğrencilerinden Yöresel Ürünler Ve Çocuk Oyunları Şenliği

Öğrencilerden Anlamlı Proje

Seçen Desteğinde, Türk Tarihçi Ve Edebiyatçıları Fotoğrafları Tarih Ve Türk Dili Ve Edebiyatı Bölümünün Duvarlarını Süslüyor

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’in desteği ile Türk Tarihçi ve Edebiyatçıların fotoğrafları Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih  ve Türk Dili ve Edebiyatı bölümünün koridor duvarlarında sergilenmeye başlandı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih  ve Türk Dili ve Edebiyatı koridorlarının duvarlarına bugün hayatta olmayan Türk Tarihi ve Türk Dili ve Edebiyatı’na yön veren bilim adamlarının fotoğrafları,  Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’ in desteği ile asıldı.

Tarihte kurulan Türk Devletlerinin Bayraklarının da sergilendiği  iki ayrı koridordaki Türk Tarihçi ve Türk Dili ve Edebiyatı’na yön veren bilim adamlarının fotoğraflarının sergisi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih  ve Türk Dili ve Edebiyatı bölümlerinde görev yapan akademisyenlerinde katıldığı törenle açıldı.

Törende Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı Doçent Doktor Ahmet Oğuz, yaptığı destekten dolayı Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’e plaket takdim etti