Lale Ve Yeni Sanayi Sitesinde Çevre Temizliği

Nevşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu 2 İl Birinciliği Kazandı

Nevşehir Belediyespor: 1 Nazilli Belediyespor: 2

Nevşehir Belediyesi Çöp Konusuna Köklü Çözüm Kazandırıyor

Nevşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu 2 Branşta İl Birinciliğine Katılacak

Başkan Seçen, Hizmet Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Haydi Nevşehir Maça

Ak Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Belediye Hizmet Birimlerini Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seçen'e Rektör Bağlı, Yüksek Lisans Diplomasını Törenle Verdi

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Tarih Programında Yüksek Lisansını tamamladı ve diplomasını Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’ nın elinden aldı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Tarih Programında Yüksek Lisansını tamamlayan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Mazhar Bağlı’ nın makam odasında diploma ve cübbe giyme heyecanı yaşadı.

Seçen’ in eğitim aldığı akademisyenlerin de hazır bulunduğu törende, Nevşehir   Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Yüksek Lisans Diplomasına imza atarak Belediye Başkanı Atilla Seçen’ e takdim ederken, Seçen ’e cübbesini de giydirdi.

Belediye Başkanı Seçen, başta Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı başta olmak üzere kendisine eğitiminde katkı sağlayan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi   Sosyal Bilimler  Enstitüsü Tarih Programı akademisyenlerine teşekkür etti.