Silivrispor: 2 Nevşehir Belediyespor: 0

Başkan Seçen, Veda Ziyaretlerine Esnaflardan Başladı

Nevşehir Belediyesi, Şehrin Yeşil Alan Ağını Artırıyor

Yollarda Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

TESK Başkanı Palandöken, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığını Ziyaret Etti

Başkan Seçen, Nevşehir Esnaf Buluşmasına Katıldı

Belediye Başkanı Seçen Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Olağan Toplantısı Başkanlık Yaptı

Nevşehir Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Olağan Toplantısı Belediye Başkanı Atilla Seçen başkanlığında gerçekleştirildi.

Nevşehir Belediyesi Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirilen Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısının açılışında konuşan Belediye Başkanı Atilla Seçen, toplantının hayırlara vesile olması dileğinde bulundu.

Göreve geldiği 3 Mayıs 2018 tarihinden beri Meclis üyeleri ile uyumlu bir çalışmanın ortaya konulduğunu dile getiren Seçen, bu yönde Meclis üyelerinin gösterdiği çabaya teşekkür etti. Seçen “ Ortak Akıl ve istişare ile bu şehri yönetme kararlılığı içerisinde olduğumuzu ifade ediyordum. Allah’a şükürler olsun ki bu çerçeveden ayrılmıyoruz. Gerek vatandaşlarımızla evlerinde sokakta ve uygulamaya koyduğumuz halk günleri ile ve gerekse de esnaf ve sanatkar kardeşlerimizle ortaya koyduğumuz sıkı işbirliği ile ortak akıla ve istişarelere verdiğimiz önemi ortaya koymaya özel bir çaba harcadık. Bundan sonra da bu kararlılığımız devam edecek ”dedi.

Seçen Nevşehir Belediyesi tarafından sürdürülen sıcak asfalt ve yol düzenleme çalışmalarına ilişkin olarak da Meclis üyelerine ayrıntılı bilgiler aktardı. Seçen, Şehitlik Köprülüğü Kavşağı’ndan Borsa Kavşağı’na kadar olan bölümün sıcak asfalt ile kaplanmasına yönelik çalışmalarının yanı sıra çeşitli mahallelerde de alt yapı ağı tamamlanan bölgelerdeki sokak ve caddelerinde sıcak asfalt ile kaplandığı dile getirerek, çalışmaların önceden  planlandığı gibi önümüzdeki 20-25 günlük süre içerisinde bu yılki bölümünün tamamlanmasının öngörüldüğünü ifade etti.

Seçen, Meclis toplantısında daha sonra Meclis üyelerinin çeşitli konulardaki sorularına cevap verdi.

Nevşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı,  daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesi ile sona erdi.