Silivrispor: 2 Nevşehir Belediyespor: 0

Başkan Seçen, Veda Ziyaretlerine Esnaflardan Başladı

Nevşehir Belediyesi, Şehrin Yeşil Alan Ağını Artırıyor

Yollarda Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

TESK Başkanı Palandöken, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığını Ziyaret Etti

Başkan Seçen, Nevşehir Esnaf Buluşmasına Katıldı

Seçen, Atatürk Bulvarı Üzerindeki Esnafları Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Atatürk Bulvarı üzerindeki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulunup sohbet etti.

Belediye Başkanı Atilla Seçen, şehrin farklı merkezlerinde çeşitli iş kollarında faaliyet gösteren esnaflara yönelik ziyaretlerini devam ettiriyor.

Başkan Seçen bu günde Atatürk Bulvarı üzerinde çeşitli mesleklerde uğraş veren esnafları işyerlerinde ziyaret etti.

Seçen, esnafların belediyeden beklentileri konusunda isteklerini dinlerken, sürdürülen çalışmalara ilişkin olarak da bilgiler verdi.

Bu arada Seçen, ziyaret ettiği bir işletmede bir öğrenci ile de sohbet etti ve derslerinde başarılar temennisini iletti.