Nevşehir Belediyesi Kar Mücadelesini Sürdürüyor

Kapem'de İki Ayrı Kurs Daha Açılacak

Başkan Seçen, Gazeteciler İle Yemekte Buluştu

Başkan Seçen, İşyeri Yanan Esnafa Destek Sözü Verdi

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, işyeri yanan esnafı ziyaret ederek kendisine destek sözü verdi.

Belediye Başkanı Seçen, Belediye Caddesi üzerinde bulunan işyerinde elektrik kontağından çıkan yangın sonucu büyük çapta maddi hasar meydana gelen Nazlı Öztürk isimli esnafı ziyaret etti. Öztürk’e geçmiş olsun dileğinde bulunan Başkan Seçen, yangın ile ilgili belediye ilgili birimlerin gerekli çalışmalarını yürüttüğünü açıkladı.

İşyerinde maddi hasar oluşan Nazlı Öztürk’e belediye olarak gerekli desteği vereceklerini kaydeden Seçen, “Çıkan yangında can kaybının olmaması en büyük tesellimiz.. İlk belirlemelere göre elektrik kontağından çıktığı tespit edilen yangın ile ilgili olarak hasar tespit çalışmaları sürüyor. Belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde işyerindeki maddi hasarın karşılanması için esnafımıza destek olacağız.” dedi.