Nevşehir Belediyesi Kar Mücadelesini Sürdürüyor

Kapem'de İki Ayrı Kurs Daha Açılacak

Başkan Seçen, Gazeteciler İle Yemekte Buluştu

Başkan Seçen, Kar Mücadelesi Yapılan Alanlarda İncelemelerde Bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, kar mücadelesinin aralıksız sürdüğü şehir merkezinde yapılan çalışmaları yerinde denetledi.

Nevşehir’de etkili olan kar yağışı nedeniyle yollarda trafiğin düzenli bir şekilde işleyişinin sürdürülmesi amacıyla 24 saatten beri yol küreme, tuzlama ve kaldırımlarda kar temizliği yapan Nevşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Başkanlığında,  Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını Başkan Seçen yakından takip ediyor.

Seçen, karla mücadele çalışmalarının sürdüğü merkezleri gezerek, devam ettirilen çalışmalara ilişkin olarak belediye ekiplerinden bilgi alıyor.

Başkan Seçen, denetimler kapsamında kaldırımları temizleyen işçilerle de bir sür e görüşerek çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanması talimatı verdi.