Lale Ve Yeni Sanayi Sitesinde Çevre Temizliği

Nevşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu 2 İl Birinciliği Kazandı

Nevşehir Belediyespor: 1 Nazilli Belediyespor: 2

Nevşehir Belediyesi Çöp Konusuna Köklü Çözüm Kazandırıyor

Nevşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu 2 Branşta İl Birinciliğine Katılacak

Başkan Seçen, Hizmet Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Haydi Nevşehir Maça

Ak Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Belediye Hizmet Birimlerini Ziyaret Etti

Nevşehir Belediyespor Erzinspor'u 1-0 Yendi

TFF 3.Lig 1.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Nevşehir Belediyespor, Erzin Belediyespor’u 1-0 mağlup etti.
TFF 3.Lig 1.Grup müsabakasında Nevşehir Belediyespor Gazi Stadyumunda Erzin Belediyespor’u konuk etti.

. Karşılaşmanın henüz 3. dakikasında Nevşehir Belediyespor Can Morgül’ün kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken maçın ilk yarısı da bu skorla sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyun orta saha mücadelesi ile geçerken Nevşehir Belediyespor 90.dakikada Tita ile kullandığı penaltı atışından yararlanamayınca müsabaka Nevşehir Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.