Lale Ve Yeni Sanayi Sitesinde Çevre Temizliği

Nevşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu 2 İl Birinciliği Kazandı

Nevşehir Belediyespor: 1 Nazilli Belediyespor: 2

Nevşehir Belediyesi Çöp Konusuna Köklü Çözüm Kazandırıyor

Nevşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu 2 Branşta İl Birinciliğine Katılacak

Başkan Seçen, Hizmet Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Haydi Nevşehir Maça

Ak Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Belediye Hizmet Birimlerini Ziyaret Etti

Nevşehir Belediyesi'nden Mahallelerde Bahar Temizliği

Bahar aylarının yaklaşmasıyla birlikte Nevşehir Belediyesi mahallelerde bahar temizliği başlattı. İş makinaları ile çok sayıda personelin katıldığı çalışmalarda,  ana yolların yanı sıra kaldırımlar temizleniyor, atıl alandaki çöp ve benzeri atıklar temizleniyor.

Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şehirdeki tüm mahalleleri içerisine alan temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bahar aylarının da başlamasıyla yoğunlaştırılan çalışmalarda Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin şehir merkezinde gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarının yanı sıra mahallelerde de temizlik çalışmaları sürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yollar ve kaldırımların temizliğini gerçekleştiriliyor.  Atıl durumdaki arazilerde de biriken atıkları temizleyen ekiplerin çalışmalarına iş makinaları da katılıyor.