Lale Caddesi’ndeki Üstyapı Çalışmalarında Görev Alan Belediye Personelini Ziyaret Eden Arı’ya Vatandaşlardan Teşekkür
Başkan Rasim Arı Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu
Başkan Arı Belediye Çalışma Alanlarını Gezdi
Nevşehir Belediyespor’un Maçlarını Oynayacağı Gazi Stadı’nda İnceleme
Belediyemizin Sosyal Medya Takipçileri İçin Başlattığı Kitap Kampanyasına Büyük İlgi
Nevşehir Belediyesi Teknik Hizmet Birimleri İçin Yeni Hizmet Binası
Dekan Prof. Dr. Öcal’dan Belediye Başkanı Arı’ya Ziyaret

Başkan Arı, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki İle İstanbul’da Görüştü

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı,  AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile İstanbul’da yaptığı görüşmede Nevşehir’deki çeşitli projelere ilişkin istişarelerde bulundu.

23 Haziran’da gerçekleştirilecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın seçim kampanyasına destek vermek amacıyla İstanbul’a giden Belediye Başkanı Rasim Arı, burada AK Partili Belediye Başkanları İstişare Toplantısına katıldı.

Toplantı öncesinde AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile bir süre görüşen Başkan Arı, Özhaseki’ye Nevşehir’de gerçekleştirilecek olan başta kale etrafındaki yeraltı kentinin turizme açılması ve kentsel dönüşüm olmak üzere çeşitli projelere ilişkin bilgiler verdi. Özhaseki ile istişarelerde bulunan Arı, kendisini Nevşehir’e davet etti.

Arı: “Yakında Nevşehirlilere açıklayacağımız ve son aşamaya getirdiğimiz çok önemli projelerimiz var. Bunlarla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. AK Parti İktidarımızın şehrimize olan desteği ile Nevşehir’i örnek bir kent haline getireceğiz. İstanbul’da da şehrimiz için çeşitli konularda bakanlarımıza bilgiler sunarak projelerimizi anlatıyoruz. Biz Nevşehir için ne söz verdiysek hepsinin arkasındayız. “ dedi.

• Aydın Eczanesi
    Cevher Dudayev Mah. Vatan Cad. No:2-E (Ahiler Kalkınma Ajansı Karşısı)

• Melda Eczanesi
    Devlet Hastanesi Polikinlik Karşısı