Lale Caddesi’ndeki Üstyapı Çalışmalarında Görev Alan Belediye Personelini Ziyaret Eden Arı’ya Vatandaşlardan Teşekkür
Başkan Rasim Arı Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu
Başkan Arı Belediye Çalışma Alanlarını Gezdi
Nevşehir Belediyespor’un Maçlarını Oynayacağı Gazi Stadı’nda İnceleme
Belediyemizin Sosyal Medya Takipçileri İçin Başlattığı Kitap Kampanyasına Büyük İlgi
Nevşehir Belediyesi Teknik Hizmet Birimleri İçin Yeni Hizmet Binası
Dekan Prof. Dr. Öcal’dan Belediye Başkanı Arı’ya Ziyaret

Başkan Rasim Arı, Gece İstanbul’da Ak Nokta Ziyaretinde Bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Beylikdüzü’nde AK Nokta ziyaretinde bulundu. Burada bulunan vatandaşlarla kucaklaşan Arı, AK Parti gönüllülerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde AK Parti Adayı Binali Yıldırım’ın seçim kampanyasına destek vermek amacıyla İstanbul’a giden Rasim Arı, beraberinde AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar ile birlikte Beylikdüzü’nde bulunan AK Noktayı ziyaret etti. Burada AK Parti teşkilat mensupları ve seçmenlerle buluşan Arı, büyük ilgi gördü.  Teşkilat yöneticilerinin ve gönüllülerin çalışmalarına destek vererek buraya gelen seçmenlerle sohbet eden Arı: “Davasına sahip çıkan, gönlü samimiyet ve sevgi dolu güzel insanların özverili çalışmalarına eşlik edip destek verdik. İstanbul’u aydınlık yarınlara taşıyacak olan Binali Yıldırım için, burada bulunduğumuz sürede gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. 23 Haziran’da sadece İstanbul değil Türkiye kazanacak.” diye konuştu.

• Aydın Eczanesi
    Cevher Dudayev Mah. Vatan Cad. No:2-E (Ahiler Kalkınma Ajansı Karşısı)

• Melda Eczanesi
    Devlet Hastanesi Polikinlik Karşısı