Lale Caddesi’ndeki Üstyapı Çalışmalarında Görev Alan Belediye Personelini Ziyaret Eden Arı’ya Vatandaşlardan Teşekkür
Başkan Rasim Arı Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu
Başkan Arı Belediye Çalışma Alanlarını Gezdi
Nevşehir Belediyespor’un Maçlarını Oynayacağı Gazi Stadı’nda İnceleme
Belediyemizin Sosyal Medya Takipçileri İçin Başlattığı Kitap Kampanyasına Büyük İlgi
Nevşehir Belediyesi Teknik Hizmet Birimleri İçin Yeni Hizmet Binası
Dekan Prof. Dr. Öcal’dan Belediye Başkanı Arı’ya Ziyaret

Kaymakam Tekin, Nevşehirli İş İnsanı Mesut Çelik’in Nevşehir’e Bir Buçuk Milyon Lira Değerinde Anaokulu Yaptıracağı Müjdesini Verdi

İstanbul’da bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın ziyaret ettiği Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, Nevşehirli iş insanı Mesut Çelik’in Nevşehir’e bir buçuk milyon liralık yatırımla anaokulu yaptıracağının müjdesini verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın seçim kampanyasına destek vermek amacıyla İstanbul’a giden Belediye Başkanı Rasim Arı, burada Başakşehir Kaymakamı ve aynı zamanda Nevşehirli Bürokrat ve İşadamları Derneği Başkanı olan Kazım Tekin’i makamında ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar ve Nevşehirli Sanatçı Kürşat’ın da katıldığı ziyarette, Kaymakam Tekin ile Nevşehir üzerine samimi bir sohbet gerçekleştiren Arı, Nevşehir’e ilişkin gerçekleştirmeyi planladıkları projeler konusunda Tekin ile istişarelerde bulundu.

Kaymakam Tekin’in Başakşehir’de gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları takip ettiklerini ve mutluluk duyduklarını belirten Arı: “Nevşehirli değerli bürokratlarımızın görev aldıkları makamlardaki başarılı çalışmaları bizleri gururlandırıyor. Kıymetli hemşerimizin aynı zamanda Nevşehirli Bürokrat ve İşadamları Derneği çatısı altında yürüttüğü faaliyetler Nevşehir kamuoyu tarafından da yakından takip ediliyor.” dedi.

Kaymakam Tekin’de Belediye Başkanı Rasim Arı ve beraberindeki heyete teşekkür ederek ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade etti.

Tekin daha sonra İstanbul’da bulunan Nevşehirli iş insanı Mesut Çelik’in Nevşehir’de bir buçuk milyon liralık bir yatırımla anaokulu yaptıracağının müjdesini heyete verdi.

Kaymakam Tekin ve Mesut Çelik’e teşekkür eden Arı: ”Değerli Kaymakamımız Kazım Tekin ve İl Başkanımızın da desteği ile kıymetli hemşerimizin verdiği bu söz bizleri çok mutlu etti. Bunla ilgili olarak kısa sürede bir protokol imzalayarak Nevşehir Belediyesi olarak arsa tahsisi konusunda gerekli çalışmaları yapacağız. İstanbul’da bulunan ve doğduğu toprakları hiçbir zaman unutmayarak her seferinde vefasını gösteren böyle kıymetli hemşerilerimizle ne kadar gurur duysak az. Bu konudaki desteklerinden dolayı da Kazım Tekin’e ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

• Aydın Eczanesi
    Cevher Dudayev Mah. Vatan Cad. No:2-E (Ahiler Kalkınma Ajansı Karşısı)

• Melda Eczanesi
    Devlet Hastanesi Polikinlik Karşısı