Lale Caddesi’ndeki Üstyapı Çalışmalarında Görev Alan Belediye Personelini Ziyaret Eden Arı’ya Vatandaşlardan Teşekkür
Başkan Rasim Arı Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu
Başkan Arı Belediye Çalışma Alanlarını Gezdi
Nevşehir Belediyespor’un Maçlarını Oynayacağı Gazi Stadı’nda İnceleme
Belediyemizin Sosyal Medya Takipçileri İçin Başlattığı Kitap Kampanyasına Büyük İlgi
Nevşehir Belediyesi Teknik Hizmet Birimleri İçin Yeni Hizmet Binası
Dekan Prof. Dr. Öcal’dan Belediye Başkanı Arı’ya Ziyaret

Nevşehir Belediye Meclisi Haziran Ayı Toplantısı Yapıldı

Nevşehir Belediyesi’nin Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı.

Nevşehir Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı Nevşehir Belediye Başkan Vekili Bektaş Demir başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı.

Yoklamanın ardından bir önceki birleşime dair meclis tutanak özetlerinin oylanmasıyla başlayan toplantıda Murakabe Heyeti seçimi gerçekleştirildi.

Toplantıda daha sonra İmar Komisyon Raporu ve İmar Plan Tadilatı görüşülerek Nevşehir Belediyesi Güneş Enerjisi Santrali (GES) kurulumu ve yeni su depolarının ikmal ihalelerinin yapımına ilişkin yetki alındı.

• Aydın Eczanesi
    Cevher Dudayev Mah. Vatan Cad. No:2-E (Ahiler Kalkınma Ajansı Karşısı)

• Melda Eczanesi
    Devlet Hastanesi Polikinlik Karşısı